Zu Inhalt springen
Der Webshop für Plüschumarmungen
Der Webshop für Plüschumarmungen

Over Ons

Toytraders

Niet alledaagse groothandel

ToyTraders is van oorsprong een groothandel gespecialiseerd in knuffels en speelgoed. Echter zijn wij niet alledaags. Dit omdat wij ons als groothandel hoofdzakelijk richten op het verhandelen van grote aantallen (zogenoemde partijhandel). En heb je maatwerk nodig? Dan doen we er alles aan om dat naar tevredenheid voor elkaar te krijgen.

Verkoop aan consumenten

Corona (Covid-19) heeft ons businessmodel behoorlijk veranderd. Daartoe hebben wij ook besloten om consumenten leveringen te doen. Als particulier kun je dus gewoon in onze webshop bestellen (voor 23:59 uur besteld = morgen al in huis). Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen (helaas niet tegen groothandelsprijzen).

Roots in de kermishandel

Onze liefde voor pluche speelgoed is niet van gisteren. Wij zijn al jarenlang leverancier van kermissen in binnen- en buitenland. Met onze vernieuwende concepten voor horeca en detailhandel is ToyTraders ook voor jouw onderneming een interessante handelspartner.

Klant is bij ons klant en geen nummer

Bij de meeste groothandels ben je geen klant maar gewoon een nummer. Klinkt als een beschuldiging naar anderen, maar wij kunnen uit praktijk melden dat dit absoluut het geval is. Iets wat wij zelf onbegrijpelijk vinden. Voor ons is iedere klant een gewaardeerde klant.

Uitstekende klantenservice

Bij ToyTraders weten we precies wat wij verkopen en doen we wat we beloven. Je kunt dus altijd op uitstekende service rekenen. Verder zijn wij vrijwel altijd bereikbaar voor onze klanten. Buiten kantoortijden kun je ons ook altijd per e-mail en Whatsapp bereiken.

Bedrijfsgegevens

Toytraders
Energieweg 58
2382 NN Zoeterwoude
(geen bezoekadres)

E-mail: info@toytraders.nl
KVK-nummer: 81813945
BTW-nummer: NL862229522B01