Super Mario Knuffels

Super Mario - Nintendo

maakte zijn eerste debuut in donkey kong

Mario maakte in 1981 zijn eerste debuut in de Arcade game Donkey Kong. In 1983 kwam Mario Bros uit met een 2 player modus waarbij z'n broer Luigi zijn intrede deed.

super mario bros - 1987

In 1987 kwam in Europa Super Mario Bros uit op de NES. In deze side-scrolling game moet je Mario succesvol langs verschillende hindernissen en tegenstanders leiden om aan het einde punten te verzamelen en prinses Peach van het fictieve koninkrijk te redden. Om dat te bereiken moeten er in totaal 32 levels uitgespeeld worden. Voor die tijd al een zeer uitgebreide game!

mario in meer dan 200 games

Inmiddels heeft Mario al meer dan 200 games op zijn naam staan. Mario is gewoon super populair onder jong en oud. Dus de knuffels van Super Mario (Nintendo) zijn dat uiteraard ook.

welke mario knuffel is jouw favoriet?

Kinderen zijn dol op Super Mario. En veel volwassenen zijn er ook mee opgegroeid. Een spelletje Mario vindt toch iedereen leuk? Bestel snel jouw favoriete Nintendo knuffel. Wordt het Mario, Yoshi, Donkey Kong, Luigi, Prinses Rosalie of Toad?

meer knuffels

Heeft u alle pluche knuffels van Super Mario bekeken, maar zoekt u toch iets anders? Bekijk dan ons complete assortiment met knuffels. Daar vindt u alle andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.