Filteren op

Thema
Soort
Lengte
Prijs
Filter

Super Mario Knuffels

Ben jij een gamer of is je kind groot fan van Super Mario? Dan zul je de pluche karakters van Nintendo geweldig vinden. Wordt het Luigi, Mario of Yoshi? Best lastig kiezen met zoveel verschillende uitvoeringen. Bestel direct online. Gratis verzending in NL & BE en gratis retour. Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Super Mario - Nintendo

maakte zijn eerste debuut in donkey kong

Mario maakte in 1981 zijn eerste debuut in de Arcade game Donkey Kong. De games van deze gorilla waren al zeer verslavend, maar Mario zorgde uiteindelijk voor een complete revolutie. Games werden mega populair. En hoe zat het dan met de broer van loodgieter Mario? Luigi deed zijn intrede in Mario Bros in 1983. Deze game bevatte een 2 player modus waarbij je dus met 2 spelers tegelijk kon spelen (Mario & Luigi).

super mario bros - 1987

In 1987 kwam in Europa Super Mario Bros uit op de NES. In deze side-scrolling game moest je Mario succesvol langs verschillende hindernissen en tegenstanders leiden om aan het einde punten te verzamelen en prinses Peach van het fictieve koninkrijk te redden. Om dat te bereiken moesten er in totaal 32 levels uitgespeeld worden. Voor die tijd al een zeer uitgebreide game!

mario in meer dan 200 games

Inmiddels heeft Mario al meer dan 200 games op zijn naam staan. Mario is gewoon super populair onder jong en oud. Dus de knuffels van Super Mario (Nintendo) zijn dat uiteraard ook.

Super Mario knuffels

welke mario knuffel is jouw favoriet?

Kinderen zijn dol op Super Mario. En veel volwassenen zijn er ook mee opgegroeid. Een spelletje Mario vindt toch iedereen leuk? Bestel snel jouw favoriete Nintendo knuffel. Wordt het Mario, Yoshi, Donkey Kong, Luigi, Prinses Rosalie of Toad?

meer knuffels

Heb je de pluche knuffels van Super Mario bekeken, maar zoek je toch net iets anders? Misschien is het interessant om onze Disney knuffels te bekijken. Of bekijk rustig eens het complete assortiment knuffels. Daar vind je alle topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.