Knuffels

Knuffels

Voordelig knuffels inkopen? Dan bent u bij ToyTraders aan het juiste adres. De specialist met passie voor knuffels. Wij verkopen alle soorten pluche. Denk hierbij aan knuffelberen, teddyberen, knuffels van bekende licenties waaronder Peppa Pig, Pokemon en Paw Patrol en verschillende dieren.

Knuffelbeer Super Mario Nintendo
Knuffelbeer Super Mario - Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

passie voor pluche

Toytraders is een groothandel die volledig gespecialiseerd is in knuffels en trendproducten. Wij hebben een echte passie voor pluche. Uiteraard hopen wij dit enthousiasme op u over te kunnen brengen door middel van onze kennis, ervaring en een prachtig assortiment.

In ons assortiment vindt u een aantal vaste waarden. Knuffels die altijd goed verkopen en licenties die u moet hebben. Verder komen er wekelijks interessante partijen knuffels binnen (in grote aantallen). Deze verhandelen we extra scherp en zult u niet altijd op onze website tegenkomen. Wilt u hiervan toch profiteren? Meldt u gerust aan als geïnteresseerde.

knuffelbeer

Knuffelbeer is een ruim begrip. De een bedoelt er een pluche knuffel mee, de ander een beertje of teddybeer. Zelf vinden we de meeste knuffelbeertjes een beetje saai of tegenvallen qua maat en prijs. Verder verandert de smaak en interesse van de nieuwe generaties ook continu. Meegaan in de verandering is daarom zeer belangrijk. Dus de knuffelberen en teddyberen die wij aanbieden zijn net even wat hipper of ze moeten super schattig zijn.

knuffeldier

Knuffeldieren vallen bij velen goed in de smaak. Over het algemeen zijn ze tijdloos, maar ook hierin zien we elk jaar weer diverse pluche dieren die ineens populair zijn. Voor 2020 zijn dat o.a. deze knuffelbeesten: konijn, hond, tijger, lama, alpaca en de luiaard.

meer over onze merken & licenties

Ontdek ook onze andere merken/licenties.