Knuffels

Knuffelbeer Super Mario Nintendo
Knuffel kopen? Enorm veel keuze + snel en gratis bezorgd!

keuze uit meer dan 280 knuffels

Onze slogan "Groot in pluche knuffels" zegt precies waar we voor staan. Toytraders is de online speelgoedwinkel waar u keuze heeft uit meer dan 280 knuffels. En dan hebben we het niet over nietszeggende en simpel ogende knuffeldieren, teddyberen en knuffelberen. Deze zijn veelal merkloos. Bij Toytraders verkopen uitsluitend super coole licenties. Knuffels die veelal gebaseerd zijn op Film, TV en Games. Allemaal speelgoed waar kinderen fan van zijn en mogelijk zelfs dagelijks naar kijken. Wedden dat u hier de nieuwe favoriete knuffel van uw zoon of dochter gaat vinden?

merken & licenties

Heeft u moeite met kiezen? Hieronder vindt u alle subcategorieën. Deze bevatten de meest populaire knuffels per licentie. Wordt het Mario, Pokemon of toch Hoe Tem je een Draak?

goed om te weten

De meeste knuffels en teddyberen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Dat houdt dus in dat de fabrikant geen minimum leeftijd heeft vermeld op de productlabels. Wij vermelden de minimale leeftijd bij ieder product. Staat er "geen" dan houdt dat in dat het geschikt is voor kinderen vanaf 0 jaar. Alle knuffelbeesten en knuffelpoppen zijn wasbaar tenzij er geluid in zit. De pluche stoffen zijn allemaal 100% polyester en dus wasbaar op handwas.

Heeft u vragen of advies nodig bij het kopen van een knuffel? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.