Filteren op

Thema
Soort
Lengte
Categorieën
Prijs
Filter

Knuffels

Toytraders heeft een enorm assortiment met pluche speelgoed. Hier vind je alle soorten, maten en kleuren. Uiteraard hebben wij alle populaire licenties zoals Super Mario, Pokemon, Disney en Marvel. Prijzen variëren van €10 tot €70,- voor de mega grote knuffels. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Dat begrijpen wij als geen ander! Gebruik het filter op deze pagina om eenvoudig tot de juiste keuze te komen. En maak je geen zorgen, we hebben gratis verzending & gratis retour. Meer informatie over knuffels lezen? Onderaan deze pagina vind je meer.

Knuffelbeer Super Mario Nintendo
Knuffel kopen? Enorm veel keuze + snel en gratis bezorgd!

keuze uit meer dan 280 knuffels

Onze slogan "Groot in pluche knuffels" zegt precies waar we voor staan. Met keuze uit meer dan 280 knuffels is er voor ieder kind een knuffel te vinden. Knuffels zijn veel belangrijker dan je denkt. Kinderen hebben er een beste vriendje of vriendinnetje aan die er altijd voor ze is. Met een beetje geluk worden ze onafscheidelijk. Gun je zoon of dochter dus de perfecte knuffel. Bij Toytraders vind je ze in alle soorten, kleuren en maten. En misschien nog wel belangrijker is dat het bijna allemaal bekende licenties van TV, Film en Games zijn. Denk aan Super Mario, Pokemon, Paw Patrol en Disney. Stuk voor stuk toppers waar kinderen fan van zijn. Neem geen risico en vergeet de nietszeggende en simpel ogende knuffeldieren, teddyberen en knuffelberen. Deze zijn bijna altijd merkloos en worden vaak nog voor een behoorlijke prijs verkocht.

sneller kiezen met deze merken

Heb je moeite met kiezen? Hieronder vind je alle subcategorieën. Deze bevatten de meest populaire knuffels per merk of licentie. Wordt het Mario, Pokemon of toch Hoe Tem je een Draak?

knuffel kopen

We doen er alles aan om een knuffel kopen zo eenvoudig mogelijk te maken. Hier volgen nog een paar laatste koopadviezen. Voor welke leeftijd is een knuffel of teddybeer geschikt? In de meeste gevallen voor kinderen vanaf 0 jaar, tenzij de fabrikant een minimum leeftijd heeft vermeld op de productlabels. Dat kan dan bijvoorbeeld te maken hebben met inslikkingsgevaar van kleine deeltjes (0-3 jaar). Veel producenten hebben dat opgelost door te kiezen voor gestikte/geborduurde ogen. Er zitten in die gevallen dus geen plastic oogjes op. Op de productpagina vind je de leeftijd informatie altijd terug, staat er bij minimale leeftijd "geen", dan is het geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Koop niet 1 maar 2 of 3 knuffels tegelijk. Zo voorkom je later problemen als hij kwijt raakt of kapot gaat. Een knuffel heeft ook een vertrouwde geur, wissel dus regelmatig onderling om verschillen zo klein mogelijk te houden. Welke maat knuffel kopen? Op zich maakt het niet zoveel uit, maar geef oudere kinderen liever een grote knuffel (25 cm of groter) en kinderen van 0-3 jaar een knuffel tot 25 cm.

Heb je vragen of advies nodig bij het kopen van een knuffel? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.