South Park Knuffels

South Park

pluche south park karakters

South Park pluche knuffels koop je voordelig bij Toytraders. De karakters die je terugvindt uit de serie zijn Eric Cartman, Kenny McKormick, Kyle Broflovski, Leopold Butter Scotch, Stan March, Token Black en Wendy Testaburguer.

South Park
South Park - Voor het eerst op tv in 1997

surrealistische avonturen van 4 kinderen

De Amerikaanse serie South Park (voor het eerst op tv in 1997) gaat over de surrealistische avonturen van vier kinderen: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Eric Cartman. Ze wonen in het bergdorpje South Park in de staat Colorado en zijn al jaren boezemvrienden (hoewel Cartman vaak op gespannen voet staat met Kyle). Ze in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variërend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen.

serie voor tieners en volwassenen

South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

meer knuffels

Heeft u alle pluche van South Park bekeken, maar is het toch niet wat u zoekt? We hebben nog veel meer Nickelodeon knuffels. Liever iets anders? Bekijk dan ons complete assortiment met knuffels. Daar vindt u alle andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.