Filteren op

Thema
Soort
Lengte
Prijs
Filter

Pokemon Knuffels

Bij Toytraders.nl vind je de meest populaire Pokemon knuffels van o.a. Pikachu, Eevee en Snorlax. Pluche van vertrouwde topmerken als Tomy. Gegarandeerd een goede keuze en ook nog eens super scherp geprijsd. Alle bestellingen worden direct uit voorraad geleverd en binnen 1 dag gratis thuisbezorgd. Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Pokemon

Pokemon knuffel kopen

Een Pokemon knuffel kopen doe je vertrouwd en snel via Toytraders.nl. In ons assortiment vind je alle populaire Pokemon karakters waaronder Pikachu, Charmander, Eevee en Snorlax. Moeite met het kiezen van de juiste maat/lengte? In principe zijn de Pokemon knuffels tot 20 cm altijd goed voor kinderen van alle leeftijden. Kies 30 cm als ze wat ouder zijn (vanaf circa 4 jaar). Ben je een tiener of volwassen gamer? Ga gewoon voor degene die je het leukste vindt.

pikachu knuffel

De meest bekende Pokemon is natuurlijk Pikachu. Dit is dan ook de mascotte. Je komt de Pikachu knuffel dan ook tegen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Wij zijn fan van het merk Tomy. De Pokemons van dit merk zijn van zeer hoge kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Hun Pokemon Knipoog en Pokemon Glimlach knuffels zijn wereldberoemd. Wij kunnen je verzekeren dat je hiermee een goede aankoop doet.

Pokemon game op Nintendo Gameboy
Pokemon games op Nintendo Gameboy

Pokemon in 1996 op de Game Boy

De eerste Pokémonspellen (Red en Green versions) kwamen in 1996 uit in Japan op de Nintendo Game Boy. Doel van de game is om wezens te vangen, trainen, en ruilen en daarmee een Pokémon Meester te worden.

Op 1 na succesvolste franchise ter wereld

Op Super Mario na is Pokémon de succesvolste franchise ter wereld. De franchise bestaat o.a. uit spellen voor diverse Nintendo consoles, ruilkaartenspellen, manga-strips, een anime-televisieserie en bijbehorende speelfilms en een tijdschrift. En dan is er nog een grote hoeveelheid aan kleding en natuurlijk ook de pluche Pokemon knuffels.

meer knuffels

Heb je alle Pokemon pluche bekeken, maar is het niet wat je zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment met meer dan 280 knuffels. Daar vind je alle andere topmerken en bekende licenties. Gebruik het filter en sorteer eenvoudig op Games, TV en Films en nog veel meer andere eigenschappen.