Pokemon Knuffels

Pokemon

Op zoek naar Pokemon knuffels? Dan bent u bij ToyTraders aan het juiste adres. Wij beschikken altijd over grote partijen Pokemon Pikachu en andere pluche karakters als Charmander, Eevee en Snorlax. Niet voorradig? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de verkrijgbaarheid van jouw favoriete Pokemon pluche.

Pokemon in 1996 op Game Boy

De eerste Pokémonspellen (Red en Green versions) kwamen in 1996 uit in Japan op de Nintendo Game Boy. Doel van de game is om wezens te vangen, trainen, en ruilen en daarmee een Pokémon Meester te worden.

Op 1 na succesvolste franchise ter wereld

Op Super Mario na is Pokémon de succesvolste franchise ter wereld. De franchise bestaat o.a. uit spellen voor diverse Nintendo consoles, ruilkaartenspellen, manga-strips, een anime-televisieserie en bijbehorende speelfilms en een tijdschrift. En dan is er nog een grote hoeveelheid aan kleding en natuurlijk ook de pluche Pokemon knuffels.

meer knuffels

Heeft u alle Pokemon pluche bekeken, maar is het niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment met knuffels. Daar vindt u alle andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.