Filteren op

Thema
Soort
Lengte
Categorieën
Prijs
Filter

Nickelodeon Knuffels

Bij Toytraders.nl koop je de allerleukste Nickelodeon knuffels. Wat dacht je van Paw Patrol, South Park of de Ninja Turtles? Natuurlijk hebben we ook alle pluche van Spongebob Squarepants, Sonic the Hedgehog en PJ Masks. Kinderen kijken maar wat graag naar de tv-uitzendingen en filmpjes van Nickelodeon, dus met deze knuffels heb je altijd succes. Profiteer van onze gratis verzending en retour in NL & BE. Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Nickelodeon

super populaire series en cartoons

Nickelodeon is een super populaire kinderzender die in veel Nederlandse en Belgische huishoudens dagelijks wordt bekeken. Misschien kijken ze er wel iets te lang naar? Er zijn voor de wat oudere kinderen series en voor de allerkleinsten cartoons. Maar die vindt iedereen leuk, zowel jong als oud.

nickelodeon licentie

Nickelodeon is een zeer succesvolle licentie met toppers als Paw Patrol, South Park en Spongebob. Hoe leuk is het voor kinderen om van hun helden een zachte knuffel te hebben? Een maatje die er altijd voor ze is, overal mee naartoe gaat en waarmee ze talrijke avonturen vol fantasie beleven.

Nickelodeon knuffels als Paw Patrol

snel kiezen

meer knuffels

Heb je alle pluche van Nickelodeon bekeken? Niet gevonden wat je zoekt? Misschien zijn deze Disney knuffels een leuk alternatief? Of bekijk gewoon het complete assortiment met knuffels. Daar vind je alle andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.