onze service

  • Specialist in pluche
  • Altijd de laatste trends
  • Scherpe prijzen
  • Zowel kleine als grote orders
  • Snelle levertijd

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30


South Park

South Park knuffels

South Park knuffels koop je voordelig bij Toytraders. De karakters die je terugvindt uit de serie zijn Eric Cartman, Kenny McKormick, Kyle Broflovski, Leopold Butter Scotch, Stan March, Token Black en Wendy Testaburguer. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Verder lezen

South Park

alle artikelen van South Park

FNaF
South Park - Voor het eerst op tv in 1997

surrealistische avonturen van 4 kinderen

De Amerikaanse serie South Park (voor het eerst op tv in 1997) gaat over de surrealistische avonturen van vier kinderen: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Eric Cartman. Ze wonen in het bergdorpje South Park in de staat Colorado en zijn al jaren boezemvrienden (hoewel Cartman vaak op gespannen voet staat met Kyle). Ze in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variërend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen.

serie voor tieners en volwassenen

South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

meer bekijken

Ontdek ook onze andere merken/licenties en bekijk hier alle knuffels.