onze service

  • Specialist in pluche
  • Altijd de laatste trends
  • Scherpe prijzen
  • Zowel kleine als grote orders
  • Snelle levertijd

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30


LOL Surprise

LOL Surprise knuffels

L.O.L is de grote rage van dit moment. De afkorting LOL staat voor Lil Outrageous Littles. Naast de Surprise Bal is er nog veel meer verkrijgbaar. Bij Toytraders vindt u bijvoorbeeld ook de LOL Pets knuffels en Sqeezsters ballen. Verder lezen

L.O.L. Surprise

alle artikelen van LOL Surprise

LOL Surprise
LOL Suprise - Pluche koop je hier online!

Het speelgoed voor meisjes 4-10 jaar

Nog niet iedereen kent de kracht van het nieuwe speelgoed van LOL Surprise. Het is een rage die langer duurt dan verwacht. Dat komt omdat ze heel nauwkeurig onderzoeken welke trends en behoeftes er in de markt spelen. Aan de ontwikkeling van ieder product is 1,5 jaar research aan vooraf gegaan. Denk naast L.O.L. ook aan andere soortgelijke trendproducten als Shopkins, Num Noms, Polly Pocket en Hatchimals. Dit is het speelgoed voor meisjes in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

LOL Surprise pop

De LOL Surprise pop, ook wel LOL Surprise bal genoemd is het meest populair. LOL is de afkorting van Lil Outrageous Littles. Het is een soort verrassingsei, maar dan niet van chocolade. De bal heeft diverse lagen en bij het weghalen van elke laag komt er weer een nieuwe verrassing tevoorschijn. Dat kan een aanwijzing, een geheim of iets anders zijn. Van de buitenkant kun je niet zien welke Surprise pop er in de bal zit, elke keer weer een verrassing dus.

In de bal zit o.a. de LOL Surprise pop, een sticker, een outfit voor je Surprise pop, een accessoire en veel meer. Als je alle lagen verwijderd hebt kun je jouw poppetje helemaal aankleden, met accessoires en al. Verzamel ze allemaal, er zijn in totaal zo’n 45 verschillende LOL Surprise poppetjes!

LOL Surprise knuffels

Voor pluche speelgoed van LOL Surprise bent u bij Toytraders zeker aan het juiste adres. Naast de knijpballen, de LOL Squeezsters komen er in het voorjaar van 2020 diverse LOL knuffels binnen waaronder de L.O.L. Pets Wave (5 assorti) van 18 cm.

meer bekijken

Ontdek ook onze andere merken/licenties en bekijk hier alle knuffels.