onze service

  • Specialist in pluche
  • Altijd de laatste trends
  • Scherpe prijzen
  • Zowel kleine als grote orders
  • Snelle levertijd

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30


Five Nights At Freddy's

Five Nights At Freddy's knuffels

Five Nights at Freddy's knuffels voordelig inkopen? Toytraders is de groothandel met voorraad en scherpe prijzen. Verschillende formaten en series verkrijgbaar. FNaF is super populair. De pluche knuffels worden gekocht door jong en oud! Verder lezen

Five Nights At Freddy's

alle artikelen van Five Nights At Freddy's

FNaF
FNaF - Populair sinds de eeste release in 2014

horror game

Five Nights at Freddy's, vaak afgekort als FNaF. De game kent inmiddels al 6 delen. In de eerste 3 delen van deze horror game werk je als bewaker in ploegendienst in de pizzeria van Freddy Fazbear. Freddy en zijn collega's zijn animatronic-robots die alle taken uitvoeren op de pizzeria. Overdag zijn het normale werknemers, maar 's nachts beginnen ze zich vreemd te gedragen!

5 opeenvolgende nachten

Als bewaker moet je de CCTV-camera's in de gaten houden en inspecteren om te zorgen dat Freddy Fazbear's Pizza in goede staat en veilig blijft. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het bizarre en verontrustende gedrag van de robots is misschien moeilijk te besturen! Je moet als bewaker gedurende vijf opeenvolgende nachten overleven met een beperkte hoeveelheid middelen en macht.

misschien interessant

Ontdek ook onze andere merken/licenties en bekijk hier alle knuffels.