Filteren op

Thema
Soort
Lengte
Categorieën
Prijs
Filter

Marvel Knuffels

Marvel is één van de meeste coole licenties. Met zoveel superhelden is het alles omvattend. Wat dacht je van een knuffel van de Hulk, Spiderman of Iron Man? En met Guardians of the Galaxy en Deadpool is er voor elk wat wils. Bestel direct online. Gratis verzending in NL & BE en gratis retour. Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Marvel

marvel comics

Marvel is één van de grootste en bekendste uitgevers van comics ter wereld. Tegenwoordig maakt het onderdeel uit van The Walt Disney Company. Sinds de jaren 60 hebben ze meer dan 8000 personages bedacht. Bekende en minder bekende uiteraard. Maar iedereen kent de actiefiguren Spider-Man, Iron Man, The Avengers en Deadpool. Deze superhelden zijn in onze shop verkrijgbaar als knuffel. Super coole pluches als Thanos, Thor, Hulk en Black Panther. Wat is jouw favoriete Marvel knuffel?

Marvel Guardians of the Galaxy knuffels

snel kiezen

meer knuffels

Heb je alle pluche van Marvel bekeken, maar is het toch niet wat je zoekt? Geen probleem, we hebben nog veel meer keuze. Bekijk anders eens deze Mario knuffels of het complete aanbod met knuffels van andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.