Frozen Knuffels

Disney Frozen

het sprookje de sneeuwkoningin

Kinderen zijn dol op Frozen. De eerste film verscheen in 2013 in de bioscopen en werd een mega kaskraker. Het verhaal is in grote lijnen gebaseerd op het sprookje "De Sneeuwkoningin". De hoofdrolspelers zijn de zusjes Anna en Elsa. Elsa is de IJskoningin en heeft de magische krachten van sneeuw en ijs en bevroor daarmee heel Arendelle. Anna werd verliefd op Hans die vervolgens Elsa wilde vermoorden om zo koning te worden. Een super leuk en spannend verhaal.

disney frozen pluche

De collectie met pluche speelgoed van Disney Frozen is vrij beperkt. We sluiten niet uit dat er op termijn meer karakters beschikbaar zullen zijn. Op dit moment zijn Frozen knuffels verkrijgbaar van Anna en Elsa. Deze zijn zo mooi en realistisch dat je het ook poppen of knuffelpoppen zou kunnen noemen. Ze zijn wel gewoon gemaakt van zacht pluche (voelen dus zacht aan), maar dragen complete outfits van mooie stoffen. De hilarische sneeuwpop Olaf is uitgevoerd met prachtige glimmende spikkels en rendier Sven is super schattig.

meer knuffels

Heeft u alle Disney Frozen knuffels bekeken, maar zoekt u toch iets anders? We hebben nog veel meer Disney knuffels. Vergeet ook niet ons complete assortiment met knuffels te bekijken. Daar vindt u alle andere topmerken en bekende licenties van Games, TV en Films.