Over ons

over toytraders

niet alledaagse groothandel

ToyTraders is een groothandel gespecialiseerd in pluche en trends. Echter zijn wij niet alledaags. Dit omdat wij ons hoofdzakelijk richten op het verhandelen van grote aantallen (zogenoemde partijhandel). In de webshop geldt er dus voor veel speelgoed een minimale besteleenheid. En heeft u maatwerk nodig? Dan doen we er alles aan om dat naar tevredenheid voor elkaar te krijgen.

roots in de kermishandel

Onze liefde voor pluche speelgoed is niet van gisteren. Wij zijn al jarenlang leverancier van kermissen in binnen- en buitenland.  Met onze vernieuwende concepten voor horeca en detailhandel is ToyTraders ook voor uw onderneming een interessante handelspartner.

klant is bij ons klant en geen nummer

Bij de meeste groothandels ben je geen klant maar gewoon een nummer. Klinkt als een beschuldiging naar anderen, maar wij kunnen uit praktijk melden dat dit absoluut het geval is. Iets wat wij zelf onbegrijpelijk vinden. Voor ons is iedere klant een gewaardeerde klant.

uitstekende klantenservice

Bij ToyTraders weten we precies wat wij verkopen en doen we wat we beloven. U kunt dus altijd op uitstekende service rekenen. Verder zijn wij vrijwel altijd bereikbaar voor onze klanten. Buiten kantoortijden kunt u ons ook altijd per e-mail en Whatsapp bereiken ('s avonds laat en ook gewoon op zondag).

onze service

  • Specialist in pluche
  • Altijd de laatste trends
  • Scherpe prijzen
  • Zowel kleine als grote orders
  • Snelle levertijd

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30